maanantai 26. heinäkuuta 2010

"Pyhiinvaellusmatkalla" RovaniemelläKummipojalle luvatut pellavahousut olivat oiva syy rikkoa kankaanostolakko ja piipahtaa (lue: selvisin alle kahdessa tunnissa) Ottobrella Rovaniemellä. Jos jossain, Ottobrella on itsehillintä aina pettää: alakerta on täynnä kauniita, kestäviä leluja, huippuhyviä Bundgaardin kenkiä sekä hauskoja pelejä ja yläkerrassa paras tietämäni valikoima kankaita. Itsehillintä kuitenkin piti kuta kuinkin (lue: selvisin alle 200 euron), ja heräteostokset jäivät aika vähiin. Matkaseurana olivat äitini ja tyttäreni.Koska matkustaminen Rovaniemelle pelkän Ottobren takia ei ole kovinkaan ekologista, olen joka kerta siellä vieraillessani patistellut panostamaan kunnon verkkokauppaan. Nythän Ottobren verkkokauppa on jämähtänyt muutaman vuoden takaiseen aikaan. Mutta kohta kuulemma tapahtuu ja ajanmukainen verkkokauppa on tekeillä - toivottavasti valmista tulee jo tulevana syksynä.

Niin, mitä kassiin jäi. Biopellavakankaan lisäksi ostin poikaani varten kangasta ohuisiin ulkohousuihin ja ensi kesäksi farkkushortseihin. Heräteostoihin täytyy lukea Hilcon raitakankaat, joissa oli herkullisia uusia värejä sekä pikku pala pöllökuvioista flanellia aplikointeja varten. Lisäksi ostin pussillisen nauhoja ja nappeja. Alakerrasta haaviin tarttuivat Bundgaardin hiekanväriset mokkakengät pojalle (jo kolmannet lajiaan) sekä hauska kulpavolkkarityyny, josta tuli pojan unikaveri.

Pellavakangas on jo pesty ja odottaa ehkä jo huomenna leikkausta. Sitä ennen pitäisi tehdä vielä napinlävet ja ommella napit tytölle tulevaan tunikaan/takkimekkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti