maanantai 2. elokuuta 2010

MonistustaKummipoika lainasi kesällä poikani Hilcon biopellavasta ommeltuja shortseja ja tykästyi vilpoisan, pehmeään materiaaliin. Lupasin ommella hänelle omat.

Ja mitäpä sitä pyörää keksimään uudelleen. Koska pojat ovat kuta kuinkin samankokoisia, ompelin kesähousut täsmälleen samalla sapluunalla kuin heinäkuun alussa omalle pojalleni tekemäni shortsit. No okei, vyötärökaitale on hivenen kapeampi, 2 cm leveälle kuminauhalle mitoitettu.

Näissä kankaana on Hilcon siniharmaa biopesty pellava (Bio-leinen) Ottobrelta, ja sinisessä koristenauhassa pöristelee kaivureita ja lentokoneita; nauha on niin ikään Ottobre Shopista Rovaniemeltä.Mainioiden housujen malli on Ottobre 3/2008 -numerosta - malli 11/Summer-trikooshortsit hieman muunneltuna.

Minulla on tapana ommella vyötärökaitaleen takasaumaan pieni kolo, josta kuminauhan saa pujotettua tai vaikka vaihdettua tarvittaessa pidempään. Nyt jätin kuminauhaan reilusti varaa, jotta sitä saa löysennettyä pojan kasvaessa. Näin housut menevät varmaan seuraavat kaksi vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti