sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Pehmeitä paketteja


Tänä jouluna ompelemiani paketteja saivat vain lasten serkupojat. Kummipoika sai perinteiseen tapaan collegehousut, jotka oli "sävytetty" sopimaan yhteen Meandin turkoosin työkalupaidan kanssa. Pikkuveljelle pukki toi prikulleen samanlaiset pöksyt, jotka sopivat isoveljen 1-vuotiaana saaman paidan kanssa. Toivottavasti paita on vielä käyttökunnossa; ainakaan takuukorjaukseen sitä ei ole tuotu.Isompien housujen koko on 122 cm, pienempien 80/86 cm (pituus 80 cm, leveys 86 cm). Isompien kaava on tuttuun tapaan muokattu Ottobre 4/06 -lehden svetarihousuista. Pienempien perusmalli on napattu Ottobre 4/07 -numeron trikoohousuista (malli nro 2). Housuihin on lainattu hyväksi havaittu resorivyötärö. Myös lahkeensuissa on kaitalehuolittelun sijaan resorit.

Ruskea kangas on Myllymuksujen suomalaista collegeneulosta (12,50 e/m), turkoosi resori (10 e/m) niin ikään Myllymuksuilta. Vyötäröresorin sisällä on pehmeää mutta napakkaa Gold-Zackin Pyjama-elastic-kuminauhaa.

Minulla on tapana pestä kankaat ennen ompelua, ja tämä ruskea neulos näytti pitävän värinsä erinomaisesti 60 asteessa.Lahjavaatteisiin laitan aina mukaan pienen lapun, jossa toisella puolella on kangastilkku ja toisella vaatteen ja materiaalin tiedot sekä pesu- ja silitysohjeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti